Η Κατερίνα Σκουτέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την πορεία της στο χορό πριν από 34 χρόνια, σε ηλικία 5 ετών, παρακολουθώντας μαθήματα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το χώρο του latin.

Με το Αργεντίνικο Tango ασχολείται κατά αποκλειστικότητα από το 2003.

Έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αργεντινή από κορυφαίους χορευτές-δασκάλους.
Η χορευτική της πορεία στον χώρο του Αργεντίνικου Tango, την τοποθετεί ανάμεσα στις δυναμικά ανερχόμενες χορεύτριες της Ελλάδας. Έως και σήμερα έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό χορού Tango Acropolis, στο πρωτάθλημα Μεσογείου και Ανατολικής Ευρώπης όπου προκρίθηκε με τον τότε παρτενέρ της στον ημιτελικό στη κατηγορία Tango Escenario (μετφρ: Θεατρικό Tango).

Εκτός από το διαγνωνιστικό τομέα του χορού, έχει συμμετάσχει και χορέψει σε διάφορα shows (χορευτικές επιδείξεις και φεστιβάλ), εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, τηλεοπτικές εκπομπές και έχει λάβει μέρος στην χορευτική παράσταση Tango X Piazzolla στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου συμμετείχε και η διεθνούς φήμης χορεύτρια του αργεντίνικου Tango Mora Godoy.

Ως δάσκαλα Αργεντίνικου Tango είναι ενεργή πάνω από μια οχταετία διδάσκοντας και πραγματοποιώντας σεμιναρία και Shows σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και Ευρώπης.

Η διδασκαλία της επικεντρώνεται στους ανθρώπους που θέλουν μέσα από το tango να απελευθερώσουν τον εαυτό και το κορμί τους.

Παράλληλα είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων Tango