Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον χορό από νεαρή ηλικία και αρχικά δίδαξε τους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς ενώ αργότερα τους Latin & Ballroom χορούς.

Το 2007 είχε την πρώτη ουσιαστική επαφή με την Salsa Cubana – Rueda de Casino.  Τότε, πλάι στην δασκάλα της και μετέπειτα συνεργάτιδα της, Κα Έλενα Γκότση, άνοιξε ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε έπειτα από έντεκα χρόνια.  Γνώρισε την μεθοδολογία και ένα πολύ καλά δομημένο σύστημα διδασκαλίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτού του κύκλου, καταφέρνει με επιτυχία να δομήσει, αναπτύξει και εφαρμόσει την διδασκαλία του Κουβανέζικου Cha-cha-cha διατηρώντας την φυσικότητα της κίνησης όπως το απαιτεί ο χορός.   

Από το 2010 εμπλουτίζει τις γνώσεις της, ενσωματώνοντας τες στο προσωπικό της στυλ, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ Salsa στην Ελλάδα και την Ευρώπη (Cubamemucho, Cubamisalsa, Tropical SalsaFest Thessaloniki, Guanguanco Festival, Cuba-Festival, Stuttgart Rueda Festival κ.α.). To 2013 γίνεται ενεργό μέλος της “TWSS–International Rueda Team”. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους δασκάλους και χορευτές ανά την Ευρώπη, μέσα από την οποία γνωρίζει και εξασκεί τις διάφορες μορφές Rueda, όπως Torno, Trio Caliente, Mixta, Contrario, Espejo, Switch.

Έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια διδακτικής εμπειρίας, συνεχίζει μέχρι σήμερα να μεταδίδει τη γνώση της με ανεξάντλητη αγάπη και παράλληλα να διευρύνει τους χορευτικές της ορίζοντες. Βασικό συστατικό της δυναμικής της, οι ίδιοι οι μαθητές της και η επικοινωνία που αναπτύσσεται κάθε φορά!